Renoveren van verouderde software
Veel bedrijven maken nog gebruik van verouderde ( op maat gemaakte ) software die niet meer aansluit op de huidige wensen. RenoSoft kan deze software renoveren, zodat het weer doet wat u er van verwacht.
Het renoveren van deze software doen wij op de volgende manieren:

- Een bestaand software pakket inrichten en uitbreiden naar uw wensen.
- Een software pakket van RenoSoft zelf toepassen.
- Een maatwerk oplossing die volledig gebaseerd is op uw wensen.

Naast het renoveren bieden wij ook support op bestaande systemen van derden waar geen ondersteuning meer voor te krijgen is.

Integreren van bestaande soft- en hardware
Het hebben van verschillende software pakketten die niet naadloos op elkaar aansluiten komt vaak voor bij bedrijven. Dit betekend dubbel werk en irritatie. Ook zijn er situaties waarin er handmatig hardware moet worden aangestuurd aan de hand van een software systeem, denk bijvoorbeeld aan een tennisbaan reserveringssysteem en de lampen van de tennisbanen die gereserveerd zijn. RenoSoft neemt deze problemen bij u weg door de verschillende systemen met elkaar te integreren zodat het extra werk verdwijnt en alles nauw samenwerkt. Doordat wij ervaring hebben op het gebied van elektronica en embedded systemen kunnen we uw hardware ook integreren met uw software.

Ontwikkelen van smartphone apps
Naast het renoveren en integreren van de verschillende software pakketten maakt RenoSoft ook mobile apps voor iOS, Windows Phone, Android en meer. Zodat uw systemen ook onderweg beschikbaar zijn. U kunt hier denken aan inzicht in uw planning, het eenvoudiger maken van het registreren van data voor uw medewerkers en u gelijk notificeren bij bepaalde acties in uw systemen.

Maak een afspraak

Bel of email mij om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen!